Χρήσιμες Πληροφορίες

Καλωσορίσατε στο Theo bungalows στην όμορφη Κρυοπηγή! Εκ μέρους όλης της ομάδας θα θέλαμε να σας ευχηθούμε μια υπέροχη διαμονή.

Είμαστε εδώ για να κάνουμε την διαμονή σας αξέχαστη. Σε περίπτωση που θελήσετε ή χρειαστείτε οτιδήποτε μπορείτε να απευθυνθείτε στην Reception, καλώντας τον αριθμό 100 από το τηλέφωνο του δωματίου σας ή στο 2374052152 από το προσωπικό σας τηλέφωνο .

Οι παρακάτω πληροφορίες θα σας ήταν χρήσιμες κατά την διάρκεια της διαμονή σας.

 •            Η Ρεσεψιόν βρίσκεται μπροστά από το συγκρότημα  και είναι ανοιχτή από τις 08.00 έως τις 23.00. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα ενώ κατά την διάρκεια της νύχτας, σε περίπτωση ανάγκης μπορείτε να καλέσετε στο 2374052152.

•             Ώρα Αναχώρησης: Λόγω των αυστηρών πρωτοκόλλων καθαριότητας και απολύμανσης που επιβάλλουν τα δωμάτια να μένουν άδεια για τουλάχιστον 4 ώρες μεταξύ άφιξης και αναχώρησης,  οι ώρες του Check in και του διαμορφώνονται ως εξής.

Check out : 11:00 , Check in : 15:00

**Είναι πολύ σημαντικό να μας παρέχετε προσωπικά στοιχεία, όπως η διεύθυνση, το τηλέφωνο και το email σας καθώς είμαστε εναρμονισμένοι με όλους τους κανόνες τήρησης και εμπιστευτικότητας των πληροφοριών αυτών.

**Τα κλειδιά του δωματίου, τα οποία παραλαμβάνετε κατόπιν σχολαστικής απολύμανσης, τα κρατάτε καθόλη την διάρκεια της διαμονή σας και μας τα επιστρέφετε κατά την αναχώρηση.

**Η θερμομέτρηση είναι απαραίτητη κατά την άφιξη σας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αδιαθεσίας κατά την διαμονή σας μην διστάσετε να απευθυνθείτε στο προσωπικό, το οποίο είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο ούτως ώστε να σας βοηθήσει σε ότι χρειαστείτε.

Σημειώστε πως ο καθαρισμός και η απολύμανση του δωματίου μετά από κάθε αναχώρηση γίνεται με την χρήση επαγγελματικών μέσων

•             Το ίντερνετ παρέχεται δωρεάν και είναι διαθέσιμο σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου. Επιλέξτε το δίκτυο theo Rooms Vouchers και εισαγάγετε τον κωδικό που θα βρείτε πάνω στα κλειδιά του δωματίου σας

•             Η χρήση του χρηματοκιβωτίου στον χώρο της ρεσεψιόν παρέχεται δωρεάν

•             Το Pool Bar και το  εστιατόριο  λειτουργούν από τις 08:00am– 23:00 pm 

•            Ώρες γευμάτων

 

  • Πρωινό: 8.00 – 10.00
  • Δείπνο: 19.30 – 21.30
  • A la carte: 10.00 – 22.00

•             Για την αποφυγή συνωστισμού στον μπουφέ όλοι οι πελάτες που έχουν κάνει κράτηση με πρωινό θα λαμβάνουν ένα ατομικό πρωινό σε μορφή a la carte.       

•             Οι ξαπλώστρες στον χώρο της πισίνας παρέχονται δωρεάν. Το ωράριο της πισίνας είναι αυστηρά από τις 10.00 μέχρι τις 19.00 και δεν επιτρέπεται η χρήση της σε πάνω από 15 άτομα ταυτόχρονα. Συνίσταται η τήρηση απόστασης τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ άλλων ομάδων  ατόμων που δεν ταξιδεύον μαζί σας, στον χώρο της ρεσεψιόν και του ξενοδοχείου .

•             Λειτουργούμε με πολιτική απαγόρευσης του καπνίσματος εντός των δωματίων (το κάπνισμα επιτρέπεται στους εξωτερικούς χώρους).

•             Υπηρεσία Καθαριότητας: Συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης: Η αλλαγή σεντονιών και πετσετών γίνεται την τέταρτη ημέρα (πλένονται σε μεγάλη θερμοκρασία σύμφωνα με τα απαιτούμενα πρωτόκολλα) κατόπιν αιτήματος του πελάτη. Κατά την διάρκεια της παρουσίας των καμαριερών στο δωμάτιο, δεν επιτρέπεται να βρίσκεται εντός του ο πελάτης ,για λόγους υγιεινής. Ο γενικός καθαρισμός του δωματίου γίνεται μετά την αναχώρηση του πελάτη.  

•             Σας ενημερώνουμε πως το νερό της περιοχής δεν είναι πόσιμο αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μπάνιο και μαγείρεμα.

•             Εφόσον χρειαστείτε οποιαδήποτε έξτρα υπηρεσία κατά την διάρκεια της διαμονής σας  (ενοικίαση αυτοκινήτου ή σκάφους, εκδρομές, εκδηλώσεις, υπηρεσίες ομορφιάς) παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ρεσεψιόν και μετά χαράς θα σας εξυπηρετήσουμε.

 •            Η ώρα αναχώρησης (Check- out) είναι στις 11:00 pm (δυνατότητα late check-out αναλόγως της διαθεσιμότητας), παρόλα αυτά εφόσον επιθυμείτε να περάσετε και άλλη μέρα στο ξενοδοχείο μας είστε ευπρόσδεκτοι.

** Όταν κάθεστε στις ξαπλώστρες της πισίνας παρακαλείσθε να χρησιμοποιείτε τις προσωπικές πετσέτες σας και πριν την είσοδο σας στην πισίνα  το ντους.

**Συμβάλετε στην προστασία όλων μας τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας και τηρώντας τα μέτρα προσωπικής ασφάλειας ( χρήση αντισηπτικού & μάσκας).

Είναι ευχαρίστηση μας η διασφάλιση μιας ευχάριστης και άνετης διαμονής για εσάς. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για το ζεστό και φιλικό προσωπικό μας και σας ευχόμαστε μια αξέχαστη και υπέροχη διαμονή.

 Με εκτίμηση,

Το προσωπικό του Theo bungalows

              &

Ο Ρόρρος Ελευθέριος

Διευθυντής του Ξενοδοχείου