Τοποθεσία

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου Theo Bungalows είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματά του. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, στη Κασσάνδρα και απέχει 90 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη, τη νύμφη του Βορρά. Το Theo Bungalows είναι ένα λαμπερό παράδειγμα της παραδοσιακής ελληνικής αρχιτεκτονικής της δεκαετίας του 80’ και μια δροσερή όαση στην αγκαλιά των αιώνιων πεύκων, μόνο 500 μ. από τα γαλάζια νερά της θάλασσας του Αιγαίου και 300 μ. από το κέντρο του παραδοσιακού χωριού Κρυοπηγή.

ΚΡΥΟΠΗΓΗ

Κρυοπηγή είναι ένας μικρός και ήσυχος παράδεισος με λίγα καταστήματα που πουλάνε σουβενίρ και ντόπια προϊόντα και παραδοσιακές ταβέρνες όπου σερβίρουν τα αριστουργήματα της γνήσιας ελληνικής κουζίνας. Η Κασσάνδρα ανταποκρίνεται σε κάθε είδους ενδιαφέροντα: café, εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες, παραλίες και καταστήματα. Η πιο νέα γενιά θα απολαύσει τη νυχτερινή ζωή και τα κλαμπ της Καλλιθέας, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση μόλις 5 χλμ. από το ξενοδοχείο.

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

Η χερσόνησος της Κασσάνδρας είναι η πρώτη στη τρίαινα του Ποσειδώνα και η πιο δημοφιλής χάρη στον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της, ο οποίος προσφέρει στους τουρίστες την δυνατότητα να συνδυάσουν τις χαλαρωτικές διακοπές στη παραλία με το πολύτιμο προτέρημα της καλά οργανωμένης τουριστικής υποδομής της περιοχής.

Η ΜΑΓΙΚΗ ΣΙΘΩΝΙΑ

Η καταπράσινη χερσόνησος της Χαλκιδικής η οποία μαγεύει τους επισκέπτες της με τις απομονωμένες παραλίες, με το ζεστό άρωμα των πεύκων και την παραμυθένια άθικτη φύση.

ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Η μόνη Χριστιανική Ορθόδοξη μοναστική πολιτεία στον κόσμο βρίσκεται στη χερσόνησο του Άθως. Για περισσότερα από 1000 χρόνια η είσοδος στο Άγιο Όρος επιτρέπεται μόνο στους άνδρες, ενώ οι γυναίκες μπορούν να θαυμάσουν τα μνημειώδεις μοναστήρια του από τη θάλασσα κατά τη διάρκεια μιας ημερήσιας κρουαζιέρας.